ABAFACTORY S.R.O.

Česká republika

Factory icon Výrobce

ABAFACTORY S.R.O.
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Česká republika

Plácačky neboli strkadla, tak bývají tyto hračky nazývány. A je to celkem výstižné. Jde o velmi vtipně řešené dřevěné hračky, které se ovládají, strkají či posouvají, pomoci vodící rukojeti. Při svém pohybu plácají nohami o zem. Vydávají tak zvuk připomínající běžící kachnu. Celkový efekt, tedy kombinace zvuku a zábavného pohybu, je pro děti rozhodně výzvou si strkací hračky pořádně užít. A proč také ne, tyto dřevěné hračky jsou stavěny na velkou zátěž a vydrží i velký zápal pro hru. Jsou ale navrženy a vyrobeny nejen s důrazem na odolnost, ale také vysokou funkčnost. Kolečka jsou spojena silnými osičkami a vybavena silikonovými kroužky. Hračky jsou tedy odolné a zároveň dobře ovladatelné i na hladkém povrchu. Díky silikonovým kroužkům navíc kolečka neprokluzují a strkací hračky tak neztrácí vtipný pohyb za žádných okolností. Děti si s nimi mohou hrát kdekoliv. Tyto hračky jsou vhodné pro kluky i holky a jsou uzpůsobeny k hraní doma i k dovádění na zahradě.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Dřevěná tahací zvířátka se při tahu za šňůru pohybují nejen dopředu ale také nahoru a dolů, nebo ze strany na stranu. Tyto pohyby působí legračně a vesele. Výborné jízdní vlastnosti tahacích hraček zajišťují masivní kolečka, která jsou spojena silnými osičkami a jsou vybavena silikonovými kroužky. Hračky jsou tedy tiché a dobře ovladatelné i na hladkém povrchu. Díky silikonovým kroužkům navíc kolečka neprokluzují a tahací hračky tak neztrácí vtipný pohyb za žádných okolností. Děti si s nimi mohou hrát kdekoliv. A protože jsou tyto hračky stavěny na velkou zátěž, vydrží i několik generací. Tahací hračky ABA jsou určeny dětem od jednoho roku, ale děti baví mnohem déle. Jsou to hračky vhodné pro kluky i holky a jsou uzpůsobeny k hraní doma i dovádění na zahradě. Mohou ale děti doprovázet také na procházky či výlety. Tyto tahací hračky svými vlastnostmi vybízí děti k aktivnímu pohybu, který je pro ně tak důležitý.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Zvířátka s úchopovým lanem jsou velmi praktické a funkční hračky. Lano je ideálně přizpůsobené pro dětskou ruku. Hračky mají výbornou stabilitu. Masivní kolečka jsou spojena silnými osičkami. Tyto vlastnosti umožňují dětem zapírat se o hračku plnou vahou. Kolečka jsou vybavena silikonovými kroužky. Hračky jsou tedy tiché a dobře ovladatelné i na hladkém povrchu. Kolečka jsou uchycena excentricky pro jemný pohyb nahoru a dolů. To dodává hračkám další rozměr zábavy. Zvířátka jsou navíc vybavena očkem pro uchycení tahací šňůry. Plní tedy funkci posuvných i tahacích hraček. Při tahání se projeví excentrické uchycení koleček vtipným kolébavým nebo hopsavým pohybem. Rodiče i děti, kluky i holky jistě potěší univerzální využití těchto dřevěných hraček. A protože jsou tyto hračky stavěny na velkou zátěž, vydrží i několik generací. Tyto tahací hračky jsou určeny dětem od jednoho roku a jsou vhodné pro kluky i holky.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Dřevěné figurky GREENKID jsou zábavné postavičky, mají pohyblivé ruce a nohy, umí sedět, mají milý výraz a veselé barvy. Mohou být pro děti malými kamarády a věrnými společníky. Díky pohyblivým končetinám mohou plnit úkoly libovolně dle neomezené dětské fantazie. Protože hračky umí sedět, mohou se kdykoli zabydlet na poličce v dětském pokojíku a plnit úlohu dětských dřevěných dekorací. Sedací dřevěné figurky jsou hračky určené dětem od tří let a jsou vhodné pro kluky i holky. Radost udělají také jako vtipný dárek pro dospělé. Jsou vyrobeny především pro hru doma, ale děti mohou tyto hračky bez obav používat i na zahradě nebo hřišti.

Požádat o cenovou nabídku

Jsme výrobce kvalitních dřevěných hraček a dekorací s inovativním designem. Všechny hračky jsou vyráběny v souladu s příslušnými evropskými normami za použití certifikovaných materiálů a barev. V současnosti vyrábíme více než 950 druhů výrobků a zároveň neustáváme ve vývoji výrobků nových. Při vývoji klademe důraz na originalitu a užitnou hodnotu, při výrobě dbáme na kvalitu a bezpečnost výrobků. Veškerou výrobu provádíme v České republice. V našem exportním oddělení dbáme především na spolehlivost, rychlost a individuální přístup k zákazníkům. Máme dlouholeté zkušenosti s vývozem našich produktů do mnoha zemí Evropy, ale také do Kanady, USA, Japonska, JAR a dalších částí světa. Pro naše zákazníky se vždy snažíme zajistit co nejvýhodnější dopravu. Před odesláním je zboží pečlivě zkontrolováno a dobře zabaleno zkušenými pracovníky tak, aby odolalo i hrubému zacházení při dopravě. Kartonové krabice jsou baleny do folie odolné proti vodě a jsou zabezpečeny stahovací PP páskou. K výrobě hraček používáme převážně tvrdé bukové dřevo, které je velmi pečlivě vybíráno a opracování probíhá bez jakýchkoli chemických úprav. Za použití vlastní technologie je dřevo barveno a leštěno. Při povrchové úpravě dosahujeme jasných a příjemných barev, které nechají vyniknout kresbu dřeva. Povrch je odolný proti vodě i poškrábání. Vysoký standart kvality zaručují pečlivé kontroly našich produktů v každém úseku výroby.

Dokumenty

Domain icon Výrobce

ABAFACTORY S.R.O.

Kostelec U Křížků 211

251 68 Kamenice - Česká republika

Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    51 – 100
  • % obratu z vývozu
    90 %

Organizace

  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Regionální
  • Check Circle Outline icon Národní
  • Check Circle Outline icon Evropský
  • Check Circle Outline icon Mezinárodní

Zóny dodání

Činnosti společnosti ABAFACTORY S.R.O.

  • Hračky dřevěné
  • hračky
  • dřevěné hračky
  • pro děti
  • výroba hraček
Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages

Požadavek na nabídky

Vytvořte jeden požadavek a získáte více nabídek od ověřených dodavatelů.

  • Jen relevantní dodavatelé
  • V souladu se Zásadami ochrany osobních údajů
  • Stoprocentně zdarma