Kakaové máslo pro výrobu čokolády

Popis

Kakaové máslo je výsledkem lisování kakaového výluhu (nebo hmoty) pod velmi vysokým tlakem. Po shromáždění kakaového másla v tekutém stavu je zabaleno do 25kg kartonových krabic a vychlazeno k přepravě k našim zákazníkům. Kakaové máslo zůstává při teplotě 270 °C v pevném stavu, ale při teplotě 27,70 °C začíná tát a při teplotě 350 °C se zcela rozpouští. Při lisování kakaového likéru se kakaové máslo dostává na náš trh jako první v přírodním stavu a zachovává si plnou chuť kakaa. Dalším procesem se získá dezodorizované kakaové máslo, aby mohlo být použito při výrobě čokolády, aniž by ovlivnilo její vůni a chuť. Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády buď samostatně, nebo ve směsi s kakaovým likérem. Kromě potravinářského využití se kakaové máslo používá ve farmaceutických a kosmetických výrobcích díky svým antioxidačním vlastnostem a mazacím vlastnostem.

Kompletní verze tohoto produktu je k dispozici v EN
  • Kakao a čokoláda
  • Výroba čokolády
  • Kakaové máslo
  • kakaové máslo pro kosmetiku

Domain icon Velkoprodejce

52370 Kaunas - Litva

Kontaktovat