RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Polsko

Factory icon Výrobce

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Polsko

Ověřeno přes Europages

Výrobky, které krásně dotvoří zásilku, jsou personalizované stuhy a ekologické samolepky na krabice. Perfektní pro zdobení dárků. Nabízíme exkluzivní saténové stuhy v různých barvách a šířkách. Saténové stuhy dodávají eleganci a umožňují snadno vytvářet krásné mašle. Ekologické samolepky na krabice můžeme vyrobit v různých tvarech a velikostech. Možnost personalizace na stuze a ekologických samolepkách podtrhuje kvalitu zásilky a prestiž značky. Na ekologické samolepky a saténové stuhy můžete umístit logo své společnosti, název firmy nebo jakoukoli grafiku. Samolepky mohou být v různých matných nebo lesklých provedeních. Oba produkty dotvářejí celý zabalený balíček a jsou nepostradatelným prvkem každého rozbalení. Výhodou použití personalizovaných ekologických samolepek na krabicích je, že zákazníkovi dodávají originalitu zabaleného obalu, takže si zákazník může být jistý, že krabici před ním nikdo neotevřel a že krabice byla zabalena speciální

Požádat o cenovou nabídku

Polsko

Ověřeno přes Europages

Pod značkou Miquel y Costas & Miquel, s.a. nabízíme široký sortiment průmyslových a potravinářských papírů. Náboženský papír (28-70 g/m2) Vydavatelský papír (28-220 g/m2) Farmaceutický papír (29-60 g/m2) Módní papíry (17-50 g/m2) Sublimační papíry (18-39 g/m2) potravinářské papíry (17-120 g/m2) Luxusní papíry (27-240 g/m²) Bezpečnostní papíry (80-100 g/m2)

Požádat o cenovou nabídku

Polsko

Ověřeno přes Europages

Krabice pro e-shopy jsou ekonomickým a praktickým řešením, pokud jde o balení výrobků pro přepravu. Krabice nabízíme v různých velikostech a barevných variantách. Mají pohodlné uzavírání a k balení nejsou potřeba žádné další pásky. Krabice e-commerce mohou mít také skluzné zařízení, které dodatečně zajistí zabalené výrobky a umožní zákazníkovi vrátit je ve stejné krabici. Kromě toho můžeme na krabice vytisknout logo nebo libovolnou grafiku, díky čemuž mohou být skvělým marketingovým nástrojem. Vysoká kvalita kartonu a profesionálně provedený potisk jsou dokonalým důkazem trvanlivosti samotného výrobku. Nabízíme také exkluzivní ozdobné krabice, které jsou dokonalým řešením pro tvorbu PR balíčků a vytváření dárkových sad.

Požádat o cenovou nabídku

Polsko

Ověřeno přes Europages

Naše nabídka zahrnuje papírovou výplň obalů ve formě role bez jádra, která je ideální jako ochranný obal pro krabice pro e-shopy. Jedná se o ekologickou papírovou výplň obalů v přírodní, šedé barvě, která je vyrobena z recyklovaných materiálů. Papír o hmotnosti 80 g. Tato výplň krabic se velmi snadno používá, přesně vyplňuje prostor krabice a chrání výrobky před poškozením během přepravy. Lze ji použít také jako mezerník mezi vrstvami výrobků na paletě nebo jako balicí papír.

Požádat o cenovou nabídku
Polski Podívejte se na 14 produktů English Podívejte se na 10 produktů Deutsch Podívejte se na 10 produktů Български Podívejte se na 10 produktů Dansk Podívejte se na 10 produktů Español Podívejte se na 10 produktů Suomi Podívejte se na 10 produktů Français Podívejte se na 10 produktů Eλληνική Podívejte se na 10 produktů Magyar Podívejte se na 10 produktů Italiano Podívejte se na 10 produktů Lietuvių Podívejte se na 10 produktů Nederlands Podívejte se na 10 produktů Português Podívejte se na 10 produktů Română Podívejte se na 10 produktů Svenska Podívejte se na 10 produktů Slovenščina Podívejte se na 10 produktů Türkçe Podívejte se na 10 produktů

The RBECO is a Polish producer of ecological paper packaging components. We are family company which have over 15 years experience on the market. They main purposes is to care for the safety of the packed products and aesthetics, thus emphasizing the brand image. We specialize in the production of pack fillers made of shredded, crinkle cut paper - in the form of paper shavings, and exclusive silk wrapping papers in 60 colours, paper string / rope and slivv to protect glass products in transport. Our offer includes the highest quality : - ZigZag deluxe-paper shavings, eco filler -with innovating a dust-free formula and elasticity. Perfect for gift wrapping, basket filling, protection packaging for e-commerce, shredded filler can be used for box filler as well - Eco-sleeves slivv for glass, jar , bottles protection in transport and travel airplane. Perfect also for Fragile Items Vegetable, cosmetics and liquors - Carbion paper perfect also for wrapping and separating products - Coreless paper to wrap products, - Paper bags for shopping and catering - Paper rope/string to wrap products, decoupage, florist as well as use as a handle for paper bags - Honeycomb Packing Paper for Moving Breakables- ideal to protect them in transport - Greaseproof paper for wrapping food - elements finishing the boxes in the form of ribbons and eco stickers for boxes. We personalize all products which allows you to create a unique unboxing experience for your brand!

Poslední novinky ve firmě

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Účast na události ・ 24. 4. 2023 další informace Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Dokumenty

Company presentation

Odkazy na videa

Domain icon Výrobce

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Polsko

Číslo DPH
Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    11 – 50
  • Obchodní zástupci
    1 – 10

Organizace

  • Rok založení
    2007
  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Mezinárodní

Způsob platby

  • Mezinárodní poštovní poukázka
  • Převod SWIFT
  • Záruční akreditiv
  • Dokumentární rimesa
  • Dokumentární úvěr

Banky

  • ING Bank Śląski

Zóny dodání

Dodací podmínky (incoterms)

Odpovědnost
  • Kupující
  • Sdílená
  • Prodávající

Činnosti společnosti RBECO SP. Z O.O.

  • Papír pro obalový průmysl
  • Papírové pytlíky
  • Balení zboží
  • shopping bags
  • protective packaging
  • biodegradable packaging
  • packaging paper
  • greaseproof paper
  • Wine bottle packaging
  • Ecological packaging