SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Internetové adresy podniku

  • Webové stránky podnik
  • Webové stránky podnik

činnost

Obrázky zaslané tímto podnikem

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Klíčová slova spojená s tímto podnikem

  • Sýry
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Zvětšit seznam

Další informace

Editovat text o mém podniku

Klíčové ukazatele

Podnik tyto informace neuvedl.

Organizace

  • Typ společnosti
    Typ společnosti
    Sídlo společnosti, Mateřská společnost
  • Hlavní činnost
    Hlavní činnost
    Výrobce

Trhy a obchodovací oblasti

Spádové oblasti zákazníků

Regionální
Národní
Evropský
Mezinárodní
Zelená barva: pokrytá oblast
Šedá barva: nepokrytá oblast

Tato firma ještě neuvedla své oblasti dovozu a vývozu

Tato firma ještě neuvedla své oblasti dovozu a vývozu

Obchodní informace

Incoterms

Podnik tyto informace neuvedl.

Způsob platby

Podnik tyto informace neuvedl.

Banky

Podnik tyto informace neuvedl.

R73651210 1660 p v

Související vyhledávání