,,Dodo Cukrus" Dark Muscovado je měkký vlhký cukr s jemně zrnitými tmavě hnědými krystaly, bohatý na přírodní melasu, která mu dodává lepkavou strukturu, zvláštní chuť a vůni. Používá se v cukrářství, při pečení, zejména v kořeněných ovocných koláčích a pernících, a také při přípravě slaných pokrmů a sladkokyselých omáček.
Litva
,,Dodo Cukrus" kostkový cukr Demerara má zvláštní bohaté aroma, které může překvapit některé lidi, kteří si myslí, že cukr nemá vůni. První myšlenka - do tohoto cukru se něco přidává. Ale ve skutečnosti takto voní melasa při zpracování cukrové třtiny - je to opravdu velmi přirozený produkt. Milovníci kávy, kteří ochutnávají kávu s tímto cukrem, říkají, že dodává nápoji zvláštní chuť. Cukr demerara je vhodný k ochucování nápojů, pečiva, omáček a sirupů, vašim pokrmům dodá obzvlášť jemnou karamelovou chuť. Tyto aromatické kostky cukru jsou určeny k pomalému rozpouštění, zanechávají příjemnou chuť melasového sirupu a vyvažují ji chutí a příjemným zážitkem z pití kávy.
Požádat o cenovou nabídkuLitva
,,Dodo Cukrus" Light Muscovado je měkký vlhký cukr s jemně zrnitými světle hnědými krystaly, bohatý na přírodní melasu, která mu dodává lepkavou strukturu, zvláštní chuť a vůni. Používá se v cukrářství, při pečení, konkrétně v kořeněných ovocných koláčích a pernících, a také při přípravě slaných pokrmů a sladkokyselých omáček. Je také ideální pro karamelizaci popcornu. Tento výrobek se vyrábí z třtinové šťávy přírodním postupem, tj. bez chemických látek a přísad.
Požádat o cenovou nabídkuLitva
,,Dodo cukrus" Demerara je sypký zlatohnědý cukr s homogenními jiskřivými krystaly a křupavou strukturou. Má zvláštní bohaté aroma, které může překvapit některé lidi, kteří si myslí, že cukr nemá vůni. Takto voní melasa při zpracování cukrové třtiny - je to opravdu velmi přírodní produkt. Milovníci kávy, kteří ochutnávají kávu s tímto cukrem, říkají, že dodává nápoji zvláštní chuť. Cukr Demerara je vhodný k ochucování nápojů, pečiva, omáček a sirupů, dodá vašim pokrmům obzvláště jemnou karamelovou chuť a bohaté aroma díky přítomnosti třtinové melasy, která obaluje každý krystal. Je ideální pro slazení kávy, posypání obilovin, přípravu omáček a sirupu. Demerara se používá při výrobě müsli a jako křupavá poleva na dorty i ovoce. Cukr Demerara dodá vašim pokrmům obzvláště jemnou karamelovou chuť.
Požádat o cenovou nabídkuLitva
Pomalé uvolňování hladiny cukru v krvi; Pomáhá regulovat hladinu inzulínu; Certifikát Glycemic Index Foundation. Testováno na diabetických dobrovolnících a nezávislých spotřebitelích; Výrobek testován a validován s hodnotou GI 51 nezávislými mezinárodními organizacemi : Oxford Brookes University, Anglie; Sucre Roux smíchaný s antioxidanty, přirozeně získanými z cukrové třtiny; Baleno v plastovém sáčku 300g/500g v krabici, recyklovatelný obal; Zdravější a chutnější cukr; Kostky cukru umožňují lepší kontrolu příjmu cukru; Zlepšuje chuť a vůni nápojů a kulinářských pokrmů; Výrobek přispívá ke stabilizaci hladiny cukru v krvi; Pomalé uvolňování energie; Při konzumaci cukrů diabetikem nedochází ke zvýšení hladiny cukru v krvi na rozdíl od standardních cukrů.
Požádat o cenovou nabídku