CDI VALLÈS S.L. - Fabricación de Productos Químicos

Španělsko

Factory icon Výrobce

CDI VALLÈS S.L.
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Španělsko

Ověřeno přes Europages

Koncentrovaný chlorovaný detergent pro zemědělství a živočišnou výrobu PC35 Prací a čisticí prostředky (včetně výrobků obsahujících rozpouštědla) Silný mycí prostředek, čistí a dezodoruje v jednom kroku. Jeho speciální pěnivé složení usnadňuje smáčení, a tím i proces detergence. Nenapadá ocel, nerezovou ocel, smaltovanou keramiku ani plasty, ale měl by se používat při nízkých teplotách a krátké době kontaktu na hliníkové povrchy. Obsahuje alkalické odmašťovací a povrchově aktivní látky, komplexotvorné látky a aktivní chlor, takže je obzvláště vhodný k odstraňování organických zbytků, jako jsou tuky, bílkoviny a krev ulpívající na všech typech povrchů. Díky těmto vlastnostem se doporučuje pro použití při pěnovém projekčním čištění.

Požádat o cenovou nabídku

Španělsko

Ověřeno přes Europages

URINE CLEANER obsahuje dvě hlavní účinné složky: první, rostlinného původu získaná ze sóji, umožňuje rychle zachytit sloučeniny, které způsobují nepříjemný zápach, a druhá, účinná složka založená na řadě speciálně vybraných NEPATOGENNÍCH mikroorganismů, je zodpovědná za rozklad molekul, které způsobují nepříjemný zápach, jako je močovina z moči domácích zvířat. Tímto způsobem se nám podaří zápach trvale odstranit. Přímé použití v místech, kde se obvykle ukládá moč, jako jsou rohy budov, chodníky, okolí parků, nákupních center apod.

Požádat o cenovou nabídku

Španělsko

Ověřeno přes Europages

Hydroalkoholový sprej obohacený o Aloe Vera. Umožňuje účinné čištění tlapek našich mazlíčků, aniž by způsoboval podráždění. PET CLEAN je registrovaný výrobek pro zdraví zvířat. Jedná se o přípravek speciálně vyvinutý k odstraňování nečistot z tlapek a kůže našich domácích mazlíčků (koček a psů), aniž by způsoboval podráždění, což nám umožňuje udržovat náš domov, autosedačky a přepravky v perfektním stavu po procházce nebo po dni stráveném na horách.

Požádat o cenovou nabídku

Španělsko

Ověřeno přes Europages

Přípravek k dezinfekci rukou i povrchů připravený k použití, bez ředění. Nezanechává skvrny na oděvech ani nepoškozuje povrchy, ale doporučuje se předem vyzkoušet jeho snášenlivost s přípravkem nanesením na neviditelná místa. Rychlé odpařování. Není nutné oplachování. Vhodný i na povrchy v blízkosti nemocných.

Požádat o cenovou nabídku
Español Podívejte se na 19 produktů English Podívejte se na 16 produktů Deutsch Podívejte se na 16 produktů Български Podívejte se na 16 produktů Dansk Podívejte se na 16 produktů Suomi Podívejte se na 16 produktů Français Podívejte se na 16 produktů Eλληνική Podívejte se na 16 produktů Magyar Podívejte se na 16 produktů Italiano Podívejte se na 16 produktů Lietuvių Podívejte se na 16 produktů Nederlands Podívejte se na 16 produktů Polski Podívejte se na 16 produktů Português Podívejte se na 16 produktů Română Podívejte se na 16 produktů Svenska Podívejte se na 16 produktů Slovenščina Podívejte se na 16 produktů Türkçe Podívejte se na 16 produktů

CDI Vallès has been present on the market for 30 years and is specialised in the design, manufacture and packing of household products, detergents and industrial insecticides. we are registered with the ROESB and provide a wide range of detergents and disinfectants for the food industry, approved with HA registration, and cleaning products for cars and buildings. We are registered with MAPAMA to manufacture and pack health and agricultural products. ISO 9001: 2015 certification.

Dokumenty

Domain icon Výrobce

CDI VALLÈS S.L.

Avenida Principal, 1

Pol. Ind. Can Clapés

08181 Sentmenat - Španělsko

Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    11 – 50
  • Obchodní zástupci
    1 – 10
  • % obratu z vývozu
    25 %

Organizace

  • Rok založení
    1990
  • Typ společnosti
    Sídlo společnosti
  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Mezinárodní

Zóny dodání

Činnosti společnosti CDI VALLÈS S.L.

  • Přípravky na čištění a údržbu, průmyslové
  • Prací prostředky a mýdla, komerční
  • production of detergents
  • Disinfectants
  • Cosmetics
  • Insecticide manufacturer
  • Manufacturer of chemical products
  • treatment of water
  • manufacture and packing for third parties
  • agrochemicals