CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Francie

Factory icon Výrobce

CHOQUENET SAS
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Francie

Snížení emisí CO2 Společnost Choquenet nyní zavedla provozní proces zaměřený výhradně na oběhové hospodářství svých strojů. Remanufacturing Nyní jsme schopni repasovat použité filtry, abychom jim vdechli nový život a umožnili jim prožít nové dobrodružství ve stejném nebo jiném průmyslovém prostředí. Tím, že se aktivně podílíme na ochraně naší planety, je zájem na takovém řešení pro naše zákazníky několikanásobný. Historie a zkušenosti získané během prvního života stroje nám umožňují navrhnout jeho ergonomické, technické a ekonomické vylepšení. Naši zákazníci tak mohou využívat použitá zařízení se stejnou nebo dokonce vyšší úrovní výkonu a kvality než původní, a to za nižší cenu než v případě nové investice.

Požádat o cenovou nabídku

Francie

Pro krátkodobou nebo dlouhodobou filtraci je mobilní filtr CHOQUENET tím pravým řešením pro vaše dehydratační mise. Evropský průmysl musí být co nejreaktivnější a nejpružnější, aby mohl čelit svým mezinárodním konkurentům. Abychom v tomto procesu podpořili naše četné partnery, vyvinuli jsme filtrační lisy, které lze nainstalovat a uvést do provozu za méně než 24 hodin. Celý stroj a jeho příslušenství jsou umístěny v třínápravovém přívěsu, který lze přemístit podle potřeb zákazníka.

Požádat o cenovou nabídku

Francie

Společnost CHOQUENET poskytuje svým zákazníkům mobilní jednotky pro potvrzení proveditelnosti na místě. Společnost poskytuje několik mobilních filtračních jednotek různých velikostí (od laboratorní jednotky s filtrační plochou 50 cm² až po zařízení o rozloze 40 m²). Tyto jednotky umožňují provést testy proveditelnosti v krátkém časovém období a také potvrdit různé možnosti volby technologie (zásobníky a rámy, výběr tkanin, potřebné cykly atd.). Pronájem může být jednorázový (na týden nebo méně) nebo trvalejší (až na několik měsíců pro specifické výrobní potřeby).

Požádat o cenovou nabídku

Francie

Ochrana životního prostředí se stala zásadní. Kvalita vody je vzácnou a drahou komoditou a její výroba představuje problém, který se stále více objevuje u průmyslových nebo městských kalů, které je třeba odstranit s nižšími náklady a pokud možno je obnovit. Filtrační lis má důležité místo v mnoha průmyslových odvětvích, kdekoli je možné kaly koncentrovat: lze jej použít buď v procesu, nebo na konci čištění. V každém případě filtrační lis umožňuje optimální oddělení kapaliny a pevné látky a díky poslednímu technickému vývoji, který jej učinil stoprocentně automatickým, se stal také stoprocentně aktuálním. Filtrační lis je stroj, který se používá k filtrování kapalin s pevnými látkami v suspenzi pod tlakem. Filtrační lis se skládá ze tří hlavních částí: rámu, filtrační části a hydraulické pohonné jednotky.

Požádat o cenovou nabídku
English Podívejte se na 14 produktů Deutsch Podívejte se na 14 produktů Български Podívejte se na 14 produktů Dansk Podívejte se na 14 produktů Español Podívejte se na 14 produktů Suomi Podívejte se na 14 produktů Français Podívejte se na 14 produktů Eλληνική Podívejte se na 14 produktů Magyar Podívejte se na 14 produktů Italiano Podívejte se na 14 produktů Lietuvių Podívejte se na 14 produktů Nederlands Podívejte se na 14 produktů Norsk Podívejte se na 14 produktů Polski Podívejte se na 14 produktů Português Podívejte se na 14 produktů Română Podívejte se na 14 produktů Svenska Podívejte se na 14 produktů Slovenščina Podívejte se na 14 produktů Türkçe Podívejte se na 14 produktů

Společnost CHOQUENET SAS, je Výrobce, založena v roce 1925, která působí v Úprava průmyslových odpadních vod sektoru. Působí rovněž v sektorech Filtry kapalinové, a press filters. Sídlí v CHAUNY, Francie.

Další společnosti ve stejném sektoru :

Dokumenty

Domain icon Výrobce

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Francie

Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    51 – 100
  • Obchodní zástupci
    1 – 10
  • % obratu z vývozu
    75 %

Organizace

  • Rok založení
    1925
  • Typ společnosti
    Sídlo společnosti
  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Regionální
  • Check Circle Outline icon Národní
  • Check Circle Outline icon Evropský
  • Check Circle Outline icon Mezinárodní

Banky

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Zóny dodání

Činnosti společnosti CHOQUENET SAS

  • Úprava průmyslových odpadních vod
  • Filtry kapalinové
  • press filters
Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages

Požadavek na nabídky

Vytvořte jeden požadavek a získáte více nabídek od ověřených dodavatelů.

  • Jen relevantní dodavatelé
  • V souladu se Zásadami ochrany osobních údajů
  • Stoprocentně zdarma