TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Španělsko

Factory icon Výrobce

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Español Podívejte se na 10 produktů

Společnost TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, je Výrobce, která působí v Omáčky a tresti sektoru. Působí rovněž v sektorech sauces and seasonings, a Vinaigrette. Sídlí v Reus ( Tarragona ), Španělsko.

Další společnosti ve stejném sektoru :

Poslední novinky ve firmě

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Uvedení nového produktu ・ 11. 11. 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Dokumenty

Domain icon Výrobce

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Španělsko

Kontaktovat

Informace o společnosti

Organizace

  • Hlavní činnost
    Výrobce

Činnosti společnosti TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

  • Omáčky a tresti
  • sauces and seasonings
  • Vinaigrette
Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages

Požadavek na nabídky

Vytvořte jeden požadavek a získáte více nabídek od ověřených dodavatelů.

  • Jen relevantní dodavatelé
  • V souladu se Zásadami ochrany osobních údajů
  • Stoprocentně zdarma