• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • glass cutting

Výsledky hledání pro

Glass cutting - Francie

Francie
  1. GROUPE TIV

    Francie

    Společnost GROUPE TIV, je Výrobce, která působí v Izolační okenní tabule sektoru. Působí rovněž v sektorech insulating windows, Finishing and transformation of glasswork, a glass cutting. Sídlí v Treize Septiers, Francie.

  2. MONGIN

    Francie

    Verified by europages badge

    Společnost MONGIN, je Výrobce, která působí v Čepele, listy a nože průmyslové sektoru. Působí rovněž v sektorech packaging and packing, Bagging machine blade, Sealing wheel, Crushing knife, Flat smooth and perforating knife, Punches and dies, Sealer saw blade, Turning blade, a Serrated bagging blade. Sídlí v Isle, Francie.

  3. BOTTERO FRANCE

    Francie

    Společnost BOTTERO FRANCE, je Distributor, která působí v Průmyslové obráběcí stroje pro řezání sektoru. Působí rovněž v sektorech machines for glass cutting. Sídlí v St Jeannet, Francie.

  4. SAS EGRISE MILLION

    Francie

    Společnost SAS EGRISE MILLION, je Výrobce, která působí v Ploché sklo a zrcadla sektoru. Působí rovněž v sektorech glass cut to size. Sídlí v Pantin, Francie.

  5. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.