• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • dairy products

Výsledky hledání pro

Dairy products

FrancieLille a Nord-Pas-de-CalaisVýrobce
  1. FROMAGES SERVICE

    Francie

    Společnost FROMAGES SERVICE, je Výrobce, která působí v Mléčné výrobky sektoru. Působí rovněž v sektorech Sýry, a Sýry. Sídlí v Campigneulles Les Grandes, Francie.

  2. PROJEFI

    Francie

    Společnost PROJEFI, je Výrobce, která působí v Mléčné výrobky sektoru. Působí rovněž v sektorech Mléko sušené a kondenzované, a Mléko sušené a kondenzované. Sídlí v Arras, Francie.

  3. COOP LAITIERE ARTOIS FLANDRE

    Francie

    Společnost COOP LAITIERE ARTOIS FLANDRE, je Výrobce, která působí v Mléčné výrobky sektoru. Sídlí v Arras, Francie.

  4. CIE ASS NORD EST LAIT INDUST

    Francie

    Společnost CIE ASS NORD EST LAIT INDUST, je Výrobce, která působí v Mléčné výrobky sektoru. Sídlí v Petit Fayt, Francie.

  5. GAEC DE LA VOIE FERREE

    Francie

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. SOCIETE MDCATS

    Francie

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francie

    Verified by europages badge

    The company Sethness Roquette has specialized in manufacturing caramels used in a variety of forms (liquid, paste, powder and flakes) for small agri-food trades and industries since 1880. Sethness Roquette has expanded to become the leading caramel producer with global presence thanks to its four production sites. CARAMEL COLOURINGS: Caramel colourings are the most heavily used colourings in the agri-food industry. Caramel colourings are renowned for their quality, and offer different soluble solutions for every application to standardize the colour. BURNT SUGARS : Burnt sugars come in liquid or powder form, and are caramelized sugars that add caramel taste and/or colour to food products. AROMATIC CARAMELS: Aromatic caramels are produced using controlled action of heat on food-grade sugars. Coming in liquid or solid form, they provide a more or less pronounced caramel taste depending on the end requirement. We produce caramels of the honey, traditional or strong flavours by varying the cooking time. SPECIALITY CARAMELS: Speciality caramels include a wide assortment of caramels, ranging from milk caramel, salted butter caramel, to vegan and low-sugar caramel. These caramels, that come in paste or flake form, offer a texture and taste that are unique to each product. Various ingredients can be used (honey, milk, cream, chocolate, butter, vegetable fats, and so on).