Itálie, Nave
... metrů v jezeře Iseo naproti Montisola, konstantní teplota a tlak; naprostá tma. Obsahuje siřičitany. Objem: 0,75 l Kód: 08144 Kategorie: Šumivá vína Alkohol: 12 % obj. Země: Itálie Region: Lombardie Odrůdy: Více než 10 odrůd červeného vína, mnoho z biotypů nebo místních odrůd Barva: Jasně slámově žlutá...
Portfolio (46)
Portugalsko, Leiria
... rýži a nechte ji chvíli vařit, dochuťte podle chuti. Poté přidejte asi 100 ml bílého vína a nechte ho odpařit. Postupně přidávejte horkou vodu (o něco více než dvojnásobek množství rýže) a stále míchejte po dobu asi 20 až 25 minut. Risotto by mělo být "krémové", ale al dente. Když je hotové, sundejte ho z ohně a přidejte asi 25 g másla. Můžete také přidat dvě lžíce parmezánu. Můžete nahradit vodu smetanou nebo vývarem. Posypte petrželkou, pažitkou nebo bazalkou a podávejte.
Portfolio (7)
Itálie, Montalto Pavese
... použití bariků a tonneaux z dubového dřeva a tonneaux z akátového dřeva pro zrání a stárnutí červených a bílých vín, využívá také cementové vinární nádoby s kontrolou teploty, které dokážou nejlépe udržet vína, jež mají dozrát, a modernější izolované nerezové nádoby, kde se zpracovávají malé objemy pro blendy a pro lepší kontrolu jejich vývoje a zrání.
...V roce 2003 založila Rodeline Elens 'La Cantina Italiana', podnik, který dováží italská vína. Všechna tato vína jsou importována přímo z Itálie. Hlavním cílem 'La Cantina Italiana' je představit kvalitní a exkluzivní vína a také, co je důležité, za správnou cenu. Vinice nacházející se v severní Itálii (Emilie, Lombardie, Trentino a Benátsko) jsou vybírány a navštěvovány Roseline Elens. Cílem...
Itálie, Paina Di Giussano
... lžíci a na plátky, více než 30 různých druhů modrých sýrů na bázi Gorgonzoly; uzeniny nejvyšší kvality, čerstvé sýry z Valsassiny (LC), zralé sýry z kravského a kozího mléka, med, džemy, vína, vejce, čerstvé těstoviny, jogurty, mouky, čaje, bylinkové nápoje, sušenky a mnohem více. Vstoupit do naší bottegy je nejen potěšením, ale také způsobem, jak pochopit rozdíl mezi našimi nabízenými řemeslnými produkty a těmi, které se běžně nacházejí na trhu.
Naše vína vznikají, aby byla oceněna smysly, myslí a přírodou. Produkce z přírody také znamená respektovat její limity a nevnucovat jí ty naše, znát rytmy a umět je následovat, aniž bychom je chtěli předbíhat, chránit křehkost prostředí a jeho plody.
Itálie, Calvagese Della Riviera
... zpracování a transformaci hroznů. Po generace se majitelé snaží o stále kvalitnější vína, která získávají stále větší oblibu u veřejnosti i u odborníků v oboru. Společnost se nachází na morénových kopcích u jezera Garda, ve výšce 180 metrů nad mořem. Vinice jsou zvlášť pečlivě udržovány, protože filozofie zemědělské společnosti La Torre vyžaduje, aby bohatství vína bylo získáno nejprve na polích, z práce...
Itálie, Torrazza Coste
... - které umožnilo dosáhnout tak prestižního cíle a které slibuje pro zítřek budoucnost uznání a velkých potvrzení. Kromě vynikajícího vína nabízí Torrevilla široký výběr místních typických produktů ve svých obchodech, které jsou vždy k dispozici pro balení a dárkové koše.
Itálie, Via Madonna Dei Monti 43
Jsme zemědělská společnost, která produkuje bílé a červené víno z Oltrepò Pavese. Jsme třetí generace. Naše společnost se jmenuje Azienda Agricola Fratelli Ferrari.
Populární země pro tento vyhledávací výraz