• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • salted meats

Výsledky hledání pro

Salted meats - Dovoz vývoz

  1. HOUSE OF TASTE

    Nizozemsko

    Společnost HOUSE OF TASTE, je Maloprodejce, která působí v Maso uzené a solené sektoru. Působí rovněž v sektorech Hotová jídla a lahůdky, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Hotová jídla a lahůdky, a Delicatessen products. Sídlí v Leeuwarden, Nizozemsko.

  2. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Francie

    Společnost ANTARTIC II INGREDIENTS, je Výrobce, která působí v Obilniny a obilí sektoru. Působí rovněž v sektorech food ingredients, food ingredients for precooked meals, a food ingredients for salted meats. Sídlí v Charmes-Sur-Rhône, Francie.

  3. OZSTARMAKINA

    Turecko

    Společnost OZSTARMAKINA, je Výrobce, která působí v Pražírny - zařízení sektoru. Působí rovněž v sektorech food ingredients for salted meats, a treadmills. Sídlí v Dznizli, Turecko.

  4. MAISON MILHAU

    Francie

    Společnost MAISON MILHAU, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Paštiky, deli meats, Paštiky, a food ingredients for salted meats. Sídlí v Lacaune, Francie.

  5. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.