Výsledky hledání pro
Francie
Naši pastu z černého česneku můžete jíst na toastu nebo v polotovarech. Černý česnek se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský vlk, okoun) a korýšům. Pro ty, kteří mají chuť na sladké, je ideální s čokoládou a citrusovými plody. Inspirujte se našimi nápady na recepty Složení česnekové pasty Černý česnek z Gers v bio kvalitě (90 %) Organický slunečnicový olej z Gers 10 %. JAK SKLADOVAT ČESNEKOVOU PASTU Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah světla. Po použití sklenici pevně uzavřete. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 6 měsíců. Trvanlivost: 18 měsíců.
Požádat o cenovou nabídkuFrancie
Ušetřete čas při přípravě černého česneku. Naše stroužky černého česneku lze použít do celé řady pokrmů, kterým dodají jedinečnou chuť. V omáčkách, marinádách, pyré nebo nakrájený na tenké plátky se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský ďas, okoun) a měkkýšům. Výborně se hodí také k čokoládě a citrusovým plodům. Inspirujte se našimi nápady na recepty ÚPRAVA ČERNÉHO ČESNEKU Díky svým vlastnostem a zdravotním přínosům lze černý česnek užívat na kúry půl stroužku denně po dobu jednoho měsíce. SLOŽENÍ 100% bio stroužky černého česneku z oblasti Gers. JAK SKLADOVAT STROUŽKY ČESNEKU
Požádat o cenovou nabídkuFrancie
Černý česnek ve formě celé cibule (tzv. hlavičky černého česneku) je vhodným způsobem konzumace česneku, protože každý stroužek černého česneku zůstává chráněn ve svém přirozeném obalu a nepotřebuje nic dalšího ke skladování a uchování. Celá hlavička česneku je nejjednodušším a nejpřirozenějším způsobem konzumace černého česneku: hlavičku česneku máte v ruce, zhnědlou, jakmile ji vyndáte z pařáku, přeměněnou Maillardovou reakcí. Černý česnek v biokvalitě lze použít do celé řady pokrmů, ale lze ho jíst i samotný. Omáčka z černého česneku, marináda z černého česneku, pyré z černého česneku nebo jednoduše nakrájený vcelku na tenké proužky do těstovinových jídel. Černý česnek se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský ďas, okoun) a měkkýšům. Pro milovníky sladkého se černý česnek skvěle hodí k čokoládě a citrusovým plodům.
Požádat o cenovou nabídkuPolsko
Termo-formovatelná fólie PA/PE nebo PA/PP spodní Termo-formovatelná fólie PA/PE nebo PA/PP spodní pro hlubokotažné balicí stroje, určená pro vakuové balení. Určená pro balení: čerstvého masa, drůbeže, uzenin, sýrů a tvarohů, čerstvých, jakož i mrazených a uzených ryb, mořských plodů, hotových jídel, potravinářských poloproduktů, ovoce a zeleniny, pečiva. Vrchní fólie PA/PE nebo krycí fólie PP/PA Vrchní fólie PA/PE nebo krycí fólie PP/PA pro hlubokotažné balící stroje, je určena pro uzavření shora vakuového obalu na hlubokotažných strojích s aplikovaným produktem. Na objednávku provádíme potisk na fólií podle návrhu zákazníka.
Požádat o cenovou nabídkuPolsko
Vakuové bariérové sáčky PA/PE Sáčky na vakuové balení potravin zajišťují bariéru pro kyslík. Zajišťují zachování čerstvosti, výživných vlastností, chuti a aromatu balených produktů Pro výrobu vakuových sáčků používáme fólie různé tloušťky od 60-200 MIC, v závislosti na požadavcích zákazníka a druhu balených produktů. Na objednávku provádíme na sáčcích potisk podle návrhu zákazníka. Určení: čerstvé maso uzeniny ryby kvašené výrobky očistěná zelenina Vakuové bariérové sáčky na vaření Sáčky jsou určeny pro přípravu jídel metodou Sous Vide. Zvláštní skupina sáčků, splňujících veškeré bezpečnostní normy, vhodných pro vaření.
Požádat o cenovou nabídkuProdáváte nebo vyrábíte podobné výrobky?
Přihlašte se k europages a můžete odkazovat na své výrobky
Výsledky hledání pro
Maso a uzeniny - Dovoz vývozPočet výsledků
5 ProduktyZemě
Druhu podniku